Van idee
tot uitvoering
Hersenstichting
Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Jochem is projectleider a.i. bij het team rondom de Ommetje-app.
Friesland Beweegt
Sportive Marketing zorgt voor helder projectmanagement en organisatieontwikkeling.
LOOP Leeuwarden
Sportive Marketing verzorgt een duidelijke sponsorstrategie, werving van sponsoren en zorgvuldig relatiemanagement met bestaande sponsoren. Bij LOOP Leeuwarden worden de sponsoren écht een onderdeel van het evenement.
Waadhoeke Fietstocht
Sportive Marketing verzorgt volledige organisatie van conceptontwikkeling tot uitwerking. Onder uitwerking valt projectmanagement, ontwikkeling draaiboek, verbinden van partners en sponsoren.
De Zilveren Bal
Sportive marketing begeleidt het team-DZB bij het binden van partners en sponsoren tijdens de snelste schaatsshow van het seizoen.
Sportmarketing bij UNICEF
In dienst van UNICEF was Jochem bezig om sport als middel in te zetten om mensen bij de organisatie te betrekken. Hierbij stond op aanvang niet ‘het goede doel’ centraal maar de passie van mensen.
Horeca Straatkaatsen
Sportive Marketing heeft ondersteuning gegeven bij het vernieuwen van het evenement door het toevoegen van nieuwe elementen en bestaande onderdelen beter tot uiting te laten komen. 
TT festival Assen
Sportive Marketing gaf ondersteuning van de organisatie bij de manier van sponsorbinding en relatiemanagement. Het verbinden van sponsoren aan TT Festival Assen en beleidsontwikkeling op het gebied van partners en sponsoren en onderhoudt het contact.

Projecten


Met grote zorg maar vooral in goede samenwerking heeft Sportive Marketing mooie projecten mogen opzetten, begeleiden en realiseren. Laten we elkaar inspireren in een vrijblijvend gesprek...

Ja, ik hoor graag de mogelijkheden!