Van idee
tot uitvoering
LOOP Leeuwarden
Sportive Marketing verzorgt een duidelijke sponsorstrategie, werving van sponsoren en zorgvuldig relatiemanagement met bestaande sponsoren. Bij LOOP Leeuwarden worden de sponsoren écht een onderdeel van het evenement.
Waadhoeke Fietstocht
Sportive Marketing verzorgt volledige organisatie van conceptontwikkeling tot uitwerking. Onder uitwerking valt projectmanagement, ontwikkeling draaiboek, verbinden van partners en sponsoren.
De Zilveren Bal
Sportmarketing bij UNICEF
Gebruik maken van de sport als middel om mensen bij je doel te betrekken. Niet ‘het goede doel’ centraal stellen maar de passie van mensen gebruiken om ze te vormen tot ambassadeur voor je organisatie.
Horeca Straatkaatsen
Sportive Marketing ondersteunt bij het vernieuwen van het evenement door het toevoegen van nieuwe elementen en bestaande onderdelen beter tot uiting te laten komen. 
TT festival Assen
Verbinden van sponsoren aan TT Festival Assen. Ondersteuning van de organisatie bij de manier van sponsorbinding en relatiemanagement. Sportive Marketing ontwikkelt beleid op het gebied van partners en sponsoren en onderhoudt het contact.

Projecten


Met grote zorg maar vooral in goede samenwerking heeft Sportive Marketing mooie projecten mogen opzetten, begeleiden en realiseren. Laten we elkaar inspireren in een vrijblijvend gesprek...

Ja, ik hoor graag de mogelijkheden!